Monday, January 31, 2011

Meet my relatives.

Sabtu , 29.1.2011 - ( eceyh mcm nk tulis paper ler plk ) Oke, hri tu ila balik kampung. Ade majlis cukur jambul. Eiyy, ila dpt ank sepupu comel tp x smpat snap gambar sbb mse tu sebarang gadget pon xde kt tgn ila. Kesian kn? Ila pon xde pape sgt nk ckp. Layan gambar je la. =D




secondary camera.
*
*


Ni la keje ila duk dlm kete. Sampai pakse adik ila amek gambar. Korg! Please ignore je mane-2 yg korg rase gedik! :) Scroll down bawah. My first video yg sgt-2 merepek. It just for fun & nk hlgkn tension duk dlm kete. Actually ila x biase buat video sbb tu suare slow, mate ntah pape. HAHA! Belom lagi nyanyi depan khalayak ramai. Oke, nanti ila increase lagi volume n perbaiki ape yg kurang. *wink*


video

* my video turns to poor. very poor from the original. kalo korg tahu what's the prob tell me please! *

Friday, January 28, 2011

JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish



Contest ni ditag oleh Kak Yat. Rase tertarik je dgn contest ni. Memandangkan adik ila dah besar panjang, ila amek the only one anak sdare ila yg comelmomel ni. Kalo korang rase tertarik & nak join sgt dialu-2kan. Singgah la blog Cik Aish!


SYARAT PENYERTAAN


1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA

2. Anda mestilah menjadi follower Belog Cik Aish

3. Sila buat satu entry yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"

4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ da
n juga gambar banner kat atas skali tu, (bukan gambar budak tecik ni taw) dalam entry anda.

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini..supaya senang sy tengok gambar2 budak2 tecik yang comey macam mia sara tu..

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011

*semua DONE!*
Gambarnye :

*

*

*

*

*


ni lah die anak buah ila. =D
*Muhammad Izzi Qaliff bin Izwan Azaizul*

Oke now, ila nak tag:

1. Liya
3. Diba

Saturday, January 22, 2011

First exam.

Esok exam!
Wish me luck.
Mama kate susah-2 dulu, senang-2 kemudian.
InsyaAllah ila susah-2 dulu.
Nanti boleh buat "Dream House" ila jadi kenyataan.
For the next post ila buat entry sal dream house.
Maybe cuti raye cine nanti KOT.
Tatatititutu.

Thursday, January 20, 2011

Long Time No Blogging.

Lame gile x update blog kn? Absolutely jawapannye 4 huruf je, "B to the U to the S to the Y". Get it? Hohh! Hari selase ritu, guess what? Ade Mini Marathon.. Seriously serabut sbb xde latihan, mri-2 je lari. Ila main ikot org je. Tup tup no 25. Dok rok dok rok! Time dkt pagar sekolah tu, lbh kurang 50 langkah lagi nk smpai, ila dh mcm nyawe2 ikan. HAHA. Xleh jgk nk pintas 5 org lg manusia di dpn. Kalo x msti naik pentas dh. :D Cube scroll down bawah. X ke berat tu nak lari? Dunie-2. Sgt memilikkan.

Friday, January 7, 2011

What I really want to do on my birthday.

Haha, tibe-2 je buat entry pasal birthday. Bia lambat lagi pon. Sebnrnye, sume ni atas permintaan. Tanpa ditolak ila pun buat la sbb nnti ssh dh nk on9.

1- Nk have a FUN!

2- Mau ade something Surprise.

3- Dpt bnda yg x blh dilupekn (memori)

4- Mkn-2 coz i LOVE food.

5- Ade yg nyanyi "birthday song" + main instrumental.

6- Buat entry yg just dedicated utk ila (ngade) =p

*sorry to him/her. Ila dh xde idea nk tulis. Harap anda puas hati ye. =D


Jom main Snake. It's working.


Follow ni:-

1. Pause at 0:00.
2. Press and hold left arrow for about 3 seconds.
3. Then, press up arrow. (jgn lepas arrow kiri ye)
4. Boleh la main! =)
*tapi jgn try video yg kt ats ni. ila bgi cth je tu. korang pergi website youtube and follow the instruction above. Amacam, jadi ke x?

easy right? actually, kalau korg bosan tnggu youtube ni loading, boleh la layan bende ciput ni dulu.

Bertemu Kembali.

Assalamualaikum.

Lame benor kn ila x update blog. Alahai, sejak jdi PMR's victim ni ila mmg busy gile dgn task yg diberi. Hadoi! Busy mcm amik medik je bunyi. Follower pun x brtambah. Tape lah, sume tu tk pnting kan. Maklumlah ila x start gune nuffnang pon lagi. Ila mane lah boleh lame-2 ngn Incik Blog ni kalo x mahu homework x siap. Nononono! Itu bkn student namenye. Ila mls lh nak merapu pnjang-2. Kesian jari ila dr pukul 8 smpai 11 x henti menulis plk tu smbung plk menaip. nononono. oke bloggers sy sayang anda semua. pheww! Pengakuan berani pengsan. Ahahh! 2 weeks more ila ade exam. Pray for me. -off-